Resultaten voor judo

   
 
 
 
judo
 
Judo Special Olympics Belgium.
Judo is van oorsprong een Japanse verdedigingssport. Wanneer men iemand op de grond heeft geworpen, kan men de tegenstander in een houdgreep brengen om zo het gevecht te winnen. Judo is een sport waarbij je over de nodige fysieke capaciteiten alsook over een grote mentale kracht moet beschikken.
Judo Belgian Paralympic Committee.
De dames mochten de tatamis pas in 2004 betreden, op de Paralympische Spelen van Athene. Paralympisch judo kan beoefend worden door zowel mannelijke als vrouwelijke atleten die blind zijn of een visuele beperking hebben. De verschillen tussen olympisch en paralympisch judo vallen te verklaren door de beperkingen van de judoka's.
HOME.
VJF Zilveren kwaliteitslabel 2018. Net als vorige jaren heeft Judo Club Zwijndrecht vzw ook nu weer het VJF Zilveren kwaliteitslabel voor JEUGDVRIENDELIJKE judo club ontvangen. START 2 JUDO. Zou je graag judo willen doen maar weet niet of het iets voor jou is?
Waarom judo goed is voor kinderen Vlaamse Judofederatie.
Plezier en respect gaan echt hand in hand in onze judoclubs. Judo is, in tegenstelling tot wat sommigen denken, een medicijn tegen geweld en agressie. Omdat judo steeds beheersing uitdraagt, leert een judoka juist een gevecht buiten de dojo oefenzaal te vermijden.
Ilse Heylen Judo Academy officiële website startpagina.
Zeer snel na het einde van haar actieve carrière heeft Ilse Heylen samen met haar man en coach Olivier Berghmans de Ilse Heylen Judo Academy opgericht. Met judo als kapstok worden er verschillende doelen beoogd. Ilse en Olivier willen maar al te graag de in al die jaren verzamelde ervaring doorgeven.
Titel. Menu. Home.
Nieuwe regels voor judo: yuko wordt afgeschaft, ippon belangrijker Andere sporten Sportmagazine.
De IJF wil een ippon belangrijker maken. Van februari 2017 tot de wereldkampioenschappen judo in september van dat jaar loopt er een testperiode. Het eerste toernooi met de nieuwe regels is de Grand Slam in Parijs, op 11 en 12 februari.
Judo Kwai Moorsele vzw.
Hou jullie goed! Lees verder over Bubbel van 10 Coronavirus. Kerst en nieuwjaarswensen. Lees verder over Kerst en nieuwjaarswensen. Judo tijdens de Kerstvakantie. Lees verder over Judo tijdens de Kerstvakantie. Nieuw wachtwoord aanvragen. m d w d v z z.
Judo.
Door het judo leert men je val breken wat je kan beschermen tegen gevaarlijke valpartijen in het dagelijkse leven. De bedoeling van het judo is om iemand volgens de regels te werpen of op de grond in bedwang te houden.

Contacteer ons